Energetische klachtgerichte voetreflexmassage

De energetische klachtgerichte massage via de voeten gaat als volgt:
We beginnen met een heerlijk warm voeten bad met etherische olie die speciaal op jou is afgestemd. Met een kopje kruiden thee stel ik je een aantal vragen om eerst even bij te praten en te acclimatiseren .

Tijdens de behandeling maken mijn handen contact met jou lichaam via de voeten. Ik voel en luister waar het extra aandacht nodig heeft. 
Jouw lichaam vertelt mijn handen waar ik de energetische blokkade in jouw lichaam kan vinden. Door het verwijderen van deze blokkade kan de energie weer stromen. Het zorgt voor een diepe ontspanning en activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam.
Daar waar nodig is, wordt via mijn handen energie gegeven hierdoor mag jij loslaten. Daar pas ik de behandeling op aan.
Hierdoor worden je lichaam en geest weer in balans gebracht

Het is fijn om zoveel mogelijk in stilte te genieten van de behandeling met op de achtergrond een rustig muziekje.

Tijdens de behandeling kan het zijn dat we gebieden tegenkomen die pijnlijk zijn, ik vraag je dan om rustig door te ademen.
soms moet je even zuchten of een vraag beantwoorden. Alles wat ik los masseer (energetische ballast) haal ik er via de voeten uit. De zogenaamde afvalstoffen.

Na de massage laat ik je even bijkomen op de tafel. Zodat alles nog even rustig kan transformeren. We drinken een glas water en praten nog even na.

Een energetische voetreflextherapie massage is vooral geschikt als je last hebt van klachten als:
• (chronische) vermoeidheid
• spanningen
• stress
• rugpijn
• hoofdpijn
• spierpijn
• burn-out klachten
• maag- en darm klachten
• hormonale klachten
• voor wens moeders
• zwangerschap klachten ( behandel ik na 22 weken zwangerschap)
Ook kan het helpen wanneer je last hebt van een opgejaagd of onbestemd gevoel en zelf hierdoor niet tot rust kunt komen.
Door deze massage worden de blokkades weggenomen en gaat de energie weer beter door je lichaam stromen.

Standaard duurt deze massage 60 minuten €60,-

Wat gebeurt er in de dagen na de massage?
Na de massage is je lichaam geactiveerd om de balans te herstellen. Het is fijn om daar even de tijd voor te nemen zodat de helende energie nog even door kan werken.

De volgende dag na de energetische voetreflextherapie massage voelt je lichaam weer als herboren. Er zullen meerdere behandelingen nodig zijn om alle energieblokkades op te ruimen en je lichaam weer in balans te brengen.

Mijn advies om te zorgen dat de behandeling goed aanslaat, is om te starten met 3 of 4 weken achter elkaar 1 behandeling per week. Daarna bouwen we het af naar 1 behandeling in de 3 weken, dan 4 weken tot 6 à 7 weken.
Deze massage werkt ook preventief. Zie het als een onderhoud voor je lichaam.

De hoeveelheid energetische massages die jij nodig hebt, is afhankelijk van jouw wensen. De meeste mensen komen nadat hun klachten verminderd of weg zijn nog regelmatig voor een “onderhoudsmassage