Natuurzuivere etherische olie.

Etherische oliën zijn prachtig om mee te werken. Ze kunnen op een natuurlijke manier bij allerlei problemen ondersteunen en bijvoorbeeld het immuun systeem versterken.

 

De werking van etherische olie is lichamelijk en holistisch
Etherische olie biedt een ondersteunende werking die verschillende lichamelijke en geestelijke klachten helpt verlichten. Dat is al sinds mensenheugenis bekend. Daarnaast kun je, zoals gezegd, blends van etherische olie bij mij kopen. Deze samengestelde etherische oliën of geurfrequenties, hebben een holistische werking op energetische aspecten.
Hierdoor vult het de eventuele disbalans aan in je eigen systeem. 

 

Etherische oliën zijn prachtig om mee te werken. Ze kunnen op een natuurlijke manier bij allerlei problemen ondersteunen en bijvoorbeeld het immuun systeem versterken.

Maar hoe gebruik je etherische oliën bij kinderen. Het is een natuur product dus je zou zeggen dat je dit prima in kan zetten bij kleintjes. Helaas geldt dit niet voor elke olie!
Daarom hebben wij speciale blends en producten gecreëerd die met een gerust hart kunnen worden ingezet bij kinderen.


De producten zijn ingedeeld op leeftijdscategorie zodat het overzichtelijk en makkelijk terug te vinden is.
WAAROM KAN JE NIET MET ELKE OLIE AAN DE SLAG BIJ KINDEREN?
Etherische oliën zijn zeer geconcentreerd waardoor je maar weinig hoeft te gebruiken. Ze zijn opgebouwd uit verschillende chemische stofjes die van nature aanwezig zijn. Kinderen, en vooral baby’s, zijn minder goed in staat om etherische olie te verwerken in het lichaam. Daarom zeggen wij altijd wanneer je met etherische olie aan de slag gaat bij kinderen; ‘Less is more!’
Ook is niet elke etherische olie geschikt om te gebruiken bij kinderen. Wees je daarvan bewust wanneer je zelf met enkelvoudige oliën aan het mengen slaat. Sommige etherische oliën zijn te sterk voor kleintjes.

Wees voorzichtig als je kind last heeft van epilepsie, astma en huidaandoeningen. Het is verstandig om met hele kleine hoeveelheden te beginnen en reacties goed in de gaten te houden.
OP WELKE MANIER KAN JE DE PRODUCTEN VEILIG INZETTEN BIJ KINDEREN?

Omdat alle baby- en kinderproducten handig op leeftijd zijn ingedeeld weet je zeker dat een product wel of niet geschikt is voor jouw kind.
Ook wordt op de producten duidelijk aangegeven hoe en in welke hoeveelheid je de olie kunt gebruiken.
Wij raden het af om etherische olie in te nemen of puur op de huid aan te brengen. Gelukkig is dit ook helemaal niet nodig!
Door gebruik te maken van de energetische werking van de olie.

Hierdoor kan je gewoon gebruik maken van de kracht in het flesje!
Gewoon door het flesje of buisje.
De meest veilige manier om gebruik te maken van de kracht van de natuur!

Heb jij nog vragen over etherische oliën stel ze via het contactformulier.