Healy

Healy, een klein apparaatje, in Duitsland ontwikkeld voor frequentietherapie is de nieuwste tool die ik toegevoegd heb aan de praktijk.
Tijdens een klachtgerichte behandeling kan ik nu naast mijn eigen voorbereidingen een Healy analyse met extra waardevolle informatie toevoegen.
En met de frequenties van Healy pakken we klachten aan waarbij ik soms niet gelijk met een voetreflex behandeling bij kan komen, het is een veelzijdige tool die ik nu eventueel in kan zetten bij een behandeling als jij mij daarvoor toestemming geeft.
 
Alles is energie!
Alles heeft een frequentie en een trilling.
Als jou energie verstoord is zal het niet kunnen stromen en dan ontstaan er klachten een soort van blokkades waardoor alles stagneert.
De levensenergie (Qi) zit letterlijk en figuurlijk vast en is op zoek naar ruimte naar een andere golflengte of frequentie.

Healy is een soort bioresonantie apparaat die ook voor thuisgebruik geschikt is in tegenstelling tot een bioresonantie apparaat wat bij een therapeut wordt gebruikt en veel meer kennis voor nodig is om het te gebruiken. 
Met Healy kunnen we doormiddel van een soort stroompjes via elektrodes of polsbandjes de energie beter laten stromen en weer in balans brengen. 
Healy is wereldwijd geregistreerd als medisch hulpmiddel voor de behandeling van o.a. chronische pijn, fibromyalgie, migraine en voor ondersteuning bij depressies.
Maar hij kan hulp bieden bij nog veel meer klachten.
Het is en blijft een hulpmiddel, garantie tot genezing kunnen we dan ook niet geven, maar de resultaten die ik tot nu toe gezien heb en ook zelf ervaren heb zijn verbluffend en dat allemaal met zo een compact apparaatje die je altijd en overal kunt gebruiken.

Ik ga de Healy op verschillende manieren inzetten in de praktijk.