CHAKRA behandeling

De Chakra Balancing Lemniscaat voetmassage,

is een zachte energetische behandeling, gericht op het in balans brengen van de 7 chakra’s als energiebronnen voor ons lichaam.
De chakra’s spelen een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Elk chakra heeft een bepaalde invloed op onze lichaamsfuncties en emoties. Het zou ideaal zijn als alle chakra’s in balans zouden zijn, want dan zou je lichamelijk en geestelijk ook in balans zijn.
Maar vaak is dat niet aan de orde en zijn ze eerder uit balans.
Als de chakra’s uit balans zijn kunnen er blokkades in de energie ontstaan. Dit geeft dan weer lichamelijke en geestelijke klachten.

Deze voetmassage ondersteunt bij o.a.;
* pijn in het hoofd, heb je een piekerhoofd?
* pijn in de buik, voel je drukte, angst of onrust?
* pijn in schouder, rug, heup- knie- of enkel klachten?
* energietekort of pak je energie op uit je omgeving?
* onverwerkte gebeurtenissen
* hoog gevoeligheid
* innerlijke onrust
* kinderwens
* patronen willen doorbreken
* bouwen aan zelfvertrouwen
* overspannen gevoel of burn-out

De Chakra Balancing Lemniscaat voetmassage, is een energetische behandeling op de voeten. Op onze voeten bevinden zich vele reflexpunten, welke corresponderen met klieren, organen, zenuwen en gewrichten
Maar ook de 7 belangrijkste chakra’s zijn terug te vinden op de reflexzones van jouw voeten. We nodigen het lichaam en de chakra’s uit om in harmonie en balans te komen door middel van voetreflexologie, stemvorken, aromatherapie en edelstenen.
Hierdoor worden blokkades in het lichaam vrijgemaakt en dit zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. Hierdoor voel je je energieker, frisser, vitaler en ervaar je meer harmonie en balans in je dagelijks leven. Door de behandeling wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd.

Omdat de gehele mens weerspiegeld wordt in beide voeten, behandel ik beide voeten.

 

Hoe verloopt een chakra behandeling en wat is een lemniscaat?
Bij binnenkomst staat er een heerlijk voetbad met Himalaya zout en etherische olie voor je klaar. Jij mag je voeten lekker laten zakken in het heerlijke warme water en ondertussen meet ik je chakra’s door. Na een korte uitleg start ik met de behandeling die plaats vindt op een behandeltafel. Je kunt jouw kleding aanhouden tijdens de behandeling.
Eerst ga ik met de stemvorken langs je lichaam en tril de chakra’s los die dat nodig hebben. Dan ga ik op je voeten alle 7 chakra’s in balans brengen er stroomt dan energie door mijn handen en kanaliseert deze energie zich in jouw lichaam. De energie wordt eerst door je lichaam afgevoerd naar moeder aarde en daarna weer opgevoerd via je lichaam naar de kosmos. Zo ontstaat er een lemniscaat teken. Het teken van harmonie, totaliteit, volkomenheid maar vooral van oneindigheid. Het is een beweging die je terugbrengt naar je hart. De beweging verbindt binnen met buiten, boven met beneden, maar ook jou met moeder aarde en de kosmos.
De ziel komt in beweging, de bron gaat weer stromen.
De lemniscaat is ook een lichaamseigen beweging, in alle cellen wordt continu deze beweging gemaakt door de beweging van elektronen rondom de kern in atomen.
Door deze zachte en ontspannende behandeling komt de energie in de chakra’s maar ook in je lichaam weer op gang.

Na de behandeling stroomt de energie in alle chakra’s weer in één lijn, zoals het behoort te zijn. Dit noemen we ook wel het lichtkanaal van je lichaam. Het is belangrijk voor de energie doorstroming om dit kanaal open te houden.
Je zou er voor kunnen kiezen om deze behandeling regelmatig te herhalen.
Zie het maar als een preventief onderhoud voor je lichaam.

 

Deze behandeling is door mij zelf samengesteld en ontwikkeld speciaal voor het jaar 2024.
Het jaar van de 8 energie en het jaar waarin het nog meer nodig is om de chakra’s in balans te brengen. Eigenlijk zou ik iedereen deze behandeling zo aanraden.
Het zet je open om te ontvangen, het laat licht en liefde energie door je lichaam stromen.
Het geeft je kracht maar vooral ook zelfinzicht.
Zelfinzicht is inzicht krijgen in jouw eigen unieke gebruiksaanwijzing. Weten wat je kwaliteiten en valkuilen zijn, wat je drijft en waar je energie van krijgt.
Om zo stabieler in het leven te staan.

De kosten voor deze behandeling is € 60.00

 

Maak dan een afspraak via het online reserveringssysteem of via het contact formulier.


Je lichaam zal je dankbaar zijn.